Despre Noi

Drajephine a fost conceputa odata cu unele pregatiri de nunta cautand sa fie totul placut si frumos, dar acolo unde ne asteptam mai putin... am intimpinat o problema. Era ultimul detaliu , marturiile .....

Am tot cautat , am tot intrebat , ne doream sa oferim invitatiilor un suvenir placut si de neuitat. Ati banuit , nu am gasit aceste drajeuri de ciocolata! Ca pentru fiecare nunta este un moment unic si magic, dorim sa putem oferi aceste superbe marturii tuturor persoanelor care doresc ca acest eveniment sa fie unic si de neuitat.

Nimic nu este mai frumos si mai placut, de a va lasa invitatii dumneavoastra sa plece cu o amintire a acestei zile de neuitat petrecute cu voi. Placerea drajeurilor este, de asemenea, parte din evenimentul dvs.! Cu ocazia nuntii tale, a botezului copilului dar cat  si a altor evenimente, lasati  invitatiilor dumneavoastra o amintire artistic delicioasa. Atingerea acestui cadou simbolizează unirea voastră proaspăt sărbătorita. În proiectarea cadoului de oaspeți, face această căsătorie o dată care ti se potriveste.

Fii creativ și personalizeaza-ti drajeurile din imagine, folosidu-te de accesorii in functie de eveniment!