Ce drajeuri aleg?

Ce drajeuri aleg?
• 44% Avola zaharisit migdale
Drajeuri pentru căsătorie prin excelență. Acesta constă dintr-un nucleu din orașul Avola Sicilia. Acesta este lung și plat, acoperit cu un strat subțire de zahăr în unele aroma de vanilie. Alege calitatea din drajeurile  noastre. Acestea sunt disponibile în multe culori.
• Bomboane de ciocolata 70% cacao
Acest lucru este fin calibrat romb acoperit zahăr, și oferă o bază de ciocolata neagra cu gust de cacao pronunțat. Acesta este disponibil în mai multe de culori.
• Inimioare de ciocolata 70% cacao
Aceasta lumânare la forma originală a inimii are aceleași caracteristici ca și fratele său mai mare pastila de ciocolată. Pune-l în sortimentele tale în plus față de un strop de culoare complementare. Acesta este disponibil în mai multe culori.

 

Sfat: pentru a satisface  invitatii dumneavoastra combina diferite arome. Simțiți-vă liber pentru a face un amestec de migdale și drajeuri de ciocolata.
CONCLUZIE: Toate dulciuri noastre sunt fabricate  de casă franceză. Acestea sunt disponibile într-o gamă de mai multe culori. Aceasta alegere va permite o armonie perfectă cu tema nuntii tale.

 

Care este cantitatea de drajeuri ?

Numarul drajeurilor va fi determinată de capacitatea de caseta, sau oricare alta forma de marturie pe care o alegeti . .
Capacitatea cutiilor  noastre variază între 18g și 90g de drajeuri
Dacă aveti  un buget restrans mai degraba este de  preferat o cutie mica dar plina decat o cutie mare pe jumătate gola.
Se lasă cel puțin 7-9 comprimate pe un tul de exemplu, știind că media este în jur de 11/12 comprimate pe cutie mica.

Oaspeții dvs. trebuie să părăsească acest eveniment cu un gust si placere de neuitat . Gândiți-vă la satisfactia si dorința lor de a sărbătoari cu acest mic detaliu, dar important , pe care le-ați avut in grijă.
Între cei gurmanzi și cei sensibili gustului ,aveti nevoie de 20g în medie pentru o persoană (aproximativ 7 drajeuri ).

 

 

Când oferiti drajeurile ?

• cand aveti Invitati la o recepție: la sfârșitul recepției, atunci când isi iau ramas bun, le oferiti un zambet si un strop de multumire pentru participarea lor in cutiuta sau accesoriu adecvat evenimentului dvs .
• Invitatilor  la toate festivitățile:  nunta, botez, aniversare, receptie sau un eveniment important in familie. Prin evolutia modei ele sunt numite in zilele noastre, cutiuta delicoasa , desertul magic-drajeurile pentru o placere de neuitat