Drajeuri inspirate de moda.

Catalogul de Marturii sunt memoria vie a brandului, istoria și evoluția sa. Ele spun povestea, stilul și evoluția ,favorizează cadourile care au ținut pasul cu moda si creativitatea in timpul lor.
Drajeurile va sunt oferite prin dezvoltarea si inovarea paletei de culori de lângă ” alb sau delicat de culoare albastra , îndrăznește să apară galben, verde, roșu ... imaginativ și paleta variata care Finisajele includ pastilă în trend.


Marturii, un cadou special care va reprezinta evenimentul.

Inovatia marturiilor de succes, se bazează pe modul singular, pentru a permite tuturor să "semneze" ceremoniei sale și să țină un suvenir delicat.
Printr-un proces de imprimare, printurile Marturiilor, cutia  sau panglica, denumirea și data ceremoniei, ceea ce face elementul cadou/"suvenir" adevăratul reprezentant al spiritului de petrecere.
 

Marturiile, astăzi, un îndemn ...

Plin de istorie și tradiție drajeurile sunt în primul rând o garanție de calitate, cu un usor gust de vanilie si ciocolata , care îmbunătățește și infrumuseteaza ceremonia , cu siguranță Drajeurile sunt fine si delicioase. Colecțiile de azi sunt întotdeauna originale și creative, inspirate mai mult ca niciodată din toate tendințele;  Drajeurile sunt exclusive și pot fi personalizate pentru a se potrivi la toate stilurile de ceremonii.

Drajephine - Drajeuri pentru o placere de neuitat